Thai massage og wellness-behandlinger​

Hos Herlev Thai Wellness yder vi alle former for thai massage. Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, eller et par – så kan vi tilbyde Østens wellnessform – thai massage.

Vi er beliggende på Herlev Hovedgade, let tilgængelig for kunder fra blandt andet Skovlunde, Ballerup og omegn samt kunder i bil.

Få en behagelig thai massage og en god oplevelse

Vi har mange professionelle og søde piger, fem flotte og store behandlingsrum, inklusiv mulighed for parmassage. Se under Galleri og læs mere Om Os – vi har mange års erfaring, og giver professionel og dejlig massagebehandling.

Kontakt os gerne for yderligere information eller tidsbestilling på telefon 50 38 30 79 eller e-mail herlevthaiwellness@gmail.com.

Thai massage traditionel

I denne behandlingsform bearbejdes kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Thai massage adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der normalt ikke bruges olie, og ved at massagen udføres på et fast komfortabelt underlag.​

Læs mere her

Oliemassage

​Oliemassage er traditionel thai massage, hvor der også benyttes aroma-olie, hvor vi bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Thai massagen udføres på et fast komfortabelt underlag, og der benyttes olie.

Læs mere her

Luksus oliemassage

​I denne thai massage benytter vi den kendte aroma-olie, som giver en blød og lækker hud. I Luksus oliemassage har vi fokus på hoved – ansigt – fødder. Du bliver forkælet og vil opleve en helt særlig afslapning.

Læs mere her

Fodmassage

​Fodmassage genopretter balancen i kroppen og giver lindring og nyt – eller fornyet velvære. Forskellige punkter på fødderne har direkte forbindelse med kroppens øvrige organer, og ved påvirkning af disse punkter påbegynder kroppen af sig selv en healing og en normalisering. Fodmassage giver dig velvære.

Læs mere her

Gratis bad

​Efter endt massagebehandling, er du velkommen til at tage et brusebad uden merpris. Efter badet byder vi på lidt koldt at drikke.

Læs mere her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Thai Wellness

Kontakt os

Åbningstider

Man-tors 9-22 og fre-søn 9-23​

Følg os på Facebook