Thai Massage og Wellness behandlinger

Hos Herlev Thaiwellness yder vi alle former for Thai Massage. Uanset om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, eller et par – så kan vi tilbyde Østens Wellnessform – Thai Massage . 

Få en behagelig thai massage og en god oplevelse

Vi har mange professionelle og søde piger. 5 flotte og store behandlingsrum, inklusiv mulighed for par massage.

Se under Galleri og læs mere Om Os – vi har mange års erfaring, og giver professionel og dejlig massagebehandling.

Thai Massage Traditionel

I denne behandlingsform bearbejdes kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Thai Massagen adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der normalt ikke bruges olie, og ved at massagen udføres på et fast komfortabelt underlag.

Læs mere her

Olie Massage

​Olie Massage er Traditionel Thai Massage, hvor der også benyttes aroma olie, hvor vi bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Thai Massagen udføres på et fast komfortabelt underlag og der benyttes olie.

Læs mere her

Luksus Olie Massage

​I denne denne Thai Massage benytter vi den kendte aroma-olie, som giver en blød og lækker hud. I Luksus Olie Massage har vi fokus på Hoved – Ansigt – Fødder. Du bliver forkælet og vil opleve en helt særlig afslapning.

Læs mere her

Fod Massage

​Fodmassage genopretter balancen i kroppen og giver lindring og nyt – eller fornyet velvære. Forskellige punkter på fødderne har direkte forbindelse med kroppens øvrige organer, og ved påvirkning af disse punkter påbegynder kroppen af sig selv en healing og en normalisering. Fod massage giver dig velvære.

Læs mere her

Gratis bad

​Efter endt massagebehandling, er du velkommen til at tage et brusebad uden merpris. Og efter badet byder vi på lidt koldt at drikke.

Læs mere her

Herlev Thai Wellness

​Herlev Hovedgade 201 C, 2. th.

2730 Herlev

CVR: 34412073

Kontakt os

Følg os på Facebook