Tantramassage og parmassage løsner spændingerne og giver velvære

Tantramassage er en kropsbehandling, hvor kroppens energimeridianer bearbejdes under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Tantramassage adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der normalt ikke bruges olie, og ved at massagen udføres på et fast komfortabelt underlag.


Vi er beliggende på Herlev Hovedgade, centralt hvis du kommer fra eksempelvis Ballerup, Skovlunde eller omegn. Vi har rigtig gode parkeringsforhold, bussen går lige til døren, og så har vi mange søde piger!

Kompetente, trænede og erfarne massører til parmassage

Har du været til tantramassage, parmassage eller thai massage før, vil du vide, at det kræver meget dygtige og trænede massører. Det har vi hos Herlev Thai Wellness, og derudover har vi hele fem store behandlingsrum, hvoraf et af dem er stort nok til, at der er mulighed for parmassage.

Kontakt os og bestil en tid til tantramassage

Kunne du tænke dig at bestille en tid til vores tantramassage, parmassage eller til en af vores andre massagebehandlinger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 38 30 79. Vi har åbent alle ugens dage, så du ringer bare.  Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på vores e-mail herlevthaiwellness@gmail.com.


Se vores priser her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Thai Wellness

Kontakt os

Åbningstider

Man-tors 9-22 og fre-søn 9-23​

Følg os på Facebook