Aromamassage og oliemassage med forfriskende og stimulerende effekt

Oliemassage og aromamassage er den mest kendte form for thai massage. Nogle kalder det Swedish massage på grund af behandlingsmetoden. 

Herlev Thai Wellness er beliggende på Herlev Hovedgade, så kommer du fra eksempelvis Ballerup, Skovlunde eller omegn, er det hurtigt og nemt at tage forbi os og få en dejlig afslappende massage.

Ved oliemassage arbejder vi med kroppens energimeridianer

Aromamassage er en særdeles behagelig massageform, hvor du massers med aromatiske olier fra forskellige blomster og urter.​ Vi bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Oliemassage og aromamassage udføres på et fast, komfortabelt underlag, og der benyttes aromatiske olier.


Vi har fem store og flotte behandlingsrum, herunder et ekstra stort rum, hvor der er plads til par-massage, hvis I ønsker dette. Derudover har vi flere professionelle massage-piger. Efter endt oliemassage og aromamassage er der mulighed for at tage et gratis bad hos os, så du kan få skyllet olien væk. Vi byder også gerne på lidt koldt at drikke. 


Bestil en tid til aromamassage og oliemassage

Kunne du tænke dig at gøre noget godt for dig selv, så prøv en oliemassage og aromamassage. Du er meget velkommen til at ringe og høre mere på telefon 50 38 30 79 eller skrive til vores e-mail herlevthaiwellness@gmail.com.

​Vi har åbent alle ugens dage, så ring endelig og bestil tid i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 


Du kan se vores priser her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Thai Wellness

Kontakt os

Åbningstider

Man-tors 9-22 og fre-søn 9-23​

Følg os på Facebook