​Fodmassage giver dig fornyet velvære

Forkæl dig selv med en skøn fodmassage hos os. Herlev Thai Wellness er beliggende på Herlev Hovedgade og er derfor let tilgængelig for kunder, der kommer fra områder omkring Skovlunde og Ballerup. 


Mange som har besøgt Thailand har også fået en fodmassage. Fodmassage er utrolig terapeutisk og genopretter balancen i kroppen og giver lindring smta nyt – eller fornyet velvære.


Forskellige punkter på fødderne har direkte forbindelse med kroppens øvrige organer, og ved påvirkning af disse punkter påbegynder kroppen af sig selv en healing og en normalisering. Fodmassage giver dig med andre ord velvære.
​​

Du kan kombinere fodmassage med andre massagetyper

De fleste kombinerer en fodmassage med en kropsmassage, typisk en oliemassage, hvor ømme ben og ryggen også kommer med. Uanset om du vælger en kombi-massage, eller 100 % fokus på fodmassage, er vi sikre på, at du vil blive meget tilfreds med vores behandling.

Kontakt os og bestil en tid til en massagebehandling

Vi har åbent alle ugens dage, så ønsker du at bestille en tid til en fodmassage, thai massage eller en af vores andre massagebehandlinger, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 50 38 30 79. Har du spørgsmål, kan du også sende dem til vores e-mail herlevthaiwellness@gmail.com

Se vores priser på fodmassage her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Thai Wellness

Kontakt os

Åbningstider

Man-tors 9-22 og fre-søn 9-23​

Følg os på Facebook