Thai Massage København

Går du med spændinger og trænger til at blive løsnet nænsomt op? Så prøv vores Thai massage.

Frigør din indre energi med Thai massage

Hos Herlev Thai Wellness er vi professionelle og dygtige til at løsne anspændte kroppe op og bearbejde din krops energimedianer.

Ved Thai Massage bearbejder vi energimedianerne ved at berøre trykpunkter og lave yogalignende stræk, som tilsammen giver dig en udsøgt og meget balanceret oplevelse.

Thai massage er et gammelt kropsterapeutisk håndværk, kendt gennem årtusinder, hvor massøren ved sine teknikker kan heale, helbrede og styrke.

Thai massage løsner dine spændinger

Hos Herlev Thai Wellness har vi fuld erfaring med thai massage, som interaktivt manipulerer din krop ved hjælp af passive strækøvelser samtidig med, at vi trykpåvirker kroppens energilinjer. Det giver dig stor ro, nydelse og afslapning – og bevægelserne hjælper dig med at

  • Løsne dine spændinger
  • Justere din knoglestruktur
  • Bringe din krops energier i balance
  • Stimulere dine indre organer

Med Thai massage får du:

  • Øge fleksibilitet
  • Øget velvære

Du kan vælge mellem Thai massage Traditionel og Thai massage Luksus.

Traditionel

Denne massageform adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der normalt ikke bruges olie, ligesom Thai massage Traditionel udføres på et fast komfortabelt underlag.

Luksus

Thai Massage Luksus er en behandlingsform, hvor vi benytter en lækker aromaolie, som giver dig en blød og lækker hud. Her har vi fokus på hoved – ansigt – fødder, men det er en fuld kropsmassage.

Ved denne massageform bliver du ekstra forkælet og vil opleve en helt særlig afslapning, ligesom din hud holder sig velduftende og blød længe. Dette er en meget afstressende Thai massage.

Vi tilbyder  dygtige og veltrænede massører

Uanset om du har nydt Thai massage før eller hos andre massageklinikker, eller det er din første gang, vil du opleve at blive behandlet af meget dygtige og veltrænede massører.

Vi har dygtige piger, som alle er klar til at give dig den bedste behandling med Thai massage i hele 5 store behandlingsrum. Et af rummene er endda ekstra stort, så der er god mulighed for parmassage.

Herlev Thai Wellness ligger kun 12 km fra Københavns Centrum, og vi har rigtig gode parkeringsforhold, ligesom bussen holder lige ved døren.

Kom ud og besøg os – vi har åbent alle dage og mange søde piger.

Ring gerne på tlf. 50 38 30 79 for tidsbestilling – så ved du, at vi er klar til at behandle dig, når du kommer.