OlieMassage i Herlev ved Brønshøj i København

Herlev Thai Wellness tilbyder oliemassage, så du får dejlig ny energi.

Trænger du til en afslappende og beroligende behandling – prøv oliemassage

Den mest kendte form for Thai massage er nok oliekropsmassage – eller bare kaldet oliemassage. Nogle kalder den også Sweedish massage efter behandlingsmetoden.

Med hænderne giver massøren hos Herlev Thai Wellness dig en nydelsesfuld og beroligende behandling med oliemassage. Den sublime velvære opnås ved, at massøren hovedsageligt anvender tryk (akupressur) og så påfører olie, så det er muligt at massere alle kroppens muskler i dybden.

Gennem tiderne har mennesker vidst, at berøring og afslappende tryk, også kaldet kropsmassage, har en lindrende og beroligende virkning. I Thailand har man altid arbejdet med thai massage til stor nydelse og med fokus på at få kroppen i balance og skabe indre ro og velvære. Det tilbyder Herlev Thai Wellness med en skøn oliemassage.

Oliemassage er balsam for krop og sjæl

Er du anspændt og trænger til en behandling, der giver dig ro og fylder dig med en afslappet følelse, er vores massører hos Herlev Thai Wellness klar til at give dig en skøn oplevelse med oliemassage.

Efter en oliemassage vil du føle dig frisk, rørig og fyldt med energi. Samtidig sørger du for at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur.

Vores dygtige massører anvender fem forskellige lange, flydende bevægelser

  • lange og glidende strøg
  • æltebevægelser, hvor man løfter musklerne
  • rytmiske, lette bank
  • friktion (gnidning med pres på huden)
  • vibration/rystelser

Hos Herlev Thai Wellness benytter vi aromaolie, som gør din hud blød og lækker. Samtidig bearbejder vi kroppens energimedianer under brug af trykpunkter og yogalignende stræk. Du vil få en skøn og balanceret oplevelse.

Herlev Thai Wellness er klar til at give dig en dejlig oliemassage

Vi udfører oliemassage på et fast komfortabelt underlag og har hele 5 store behandlingsrum. Et af rummene er endda ekstra stort, så der er god mulighed for parmassage.

Uanset om du leder efter skøn massage i Herlev, Brønshøj eller København, vil du hos Herlev Thai Wellness blive behandlet af meget dygtige og veltrænede massører.

Vores søde og dygtige piger er alle klar til at give dig den bedste behandling med oliemassage/oliekropmassage.

Oliemassage i Herlev – tæt på København og Brønshøj

Herlev Thai Wellness ligger kun 12 km fra Københavns Centrum, og vi har rigtig gode parkeringsforhold, ligesom bussen holder lige ved døren.

Kom ud og besøg os – vi har åbent alle dage og mange søde piger.

Ring gerne på tlf. 50 38 30 79 for tidsbestilling – så ved du, at vi er klar til at give dig en lækker oliemassage, når du kommer.