Massage i Herlev ved Brønshøj i København

Er din krop anspændt og stresset? Hos Herlev Thai Wellness giver vi dig massage, du vil nyde

Når din krop trænger, tilbyder Herlev Thai Wellness dig massage

Vi har god erfaring med Thai massage og er nogle dygtige og søde massører, der står klar til at give din anspændte krop en god oplevelse.

Hos Herlev Thai Wellness kan du vælge mellem

  • Thai massage Traditionel – hvor vi blidt masserer din krop uden brug af olie på et fast og komfortabelt underlag
  • Thai massage Luksus – hvor vores dygtige massører masserer din krop med brug af aromaolie, der efterlader din hud blød og lækker
  • Fodmassage – hvor vi ved hjælp af tryk på dine reflekspunkter giver dig en afslappende oplevelse fra top til tå – det er op til dig, om du også vil have massage af ben og ryg
  • Oliemassage – som nok er vores mest kendte massageform, hvor du får en kropsmassage ved hjælp af dygtige hænder, der masserer og trykker blidt for at komme i dybden og lindre muskelinfiltrationer

Hos Herlev Thai Wellness har alle vores dygtige piger lært thai massageteknikker, og glæder sig til at modtage dig for at give dig en behagelig og nydelsesfuld oplevelse. Vil tilbyder altid fuld kropsmassage og en professionel behandling, hver gang du kommer.

Vi forkæler dig med massage

Vi elsker at forkæle vores kunder med god massage og se dem gå glade og afslappede herfra. Vi er ikke tilfredse, før du er det. Og vi vil jo gerne have, at du kommer igen.

Uanset om du leder efter skøn massage i Herlev, Brønshøj eller København, vil du hos Herlev Thai Wellness blive behandlet af meget dygtige og veltrænede massører.

Vi har søde og dygtige piger, som alle er klar til at give dig den bedste behandling med fodmassage eller kombimassage i hele 5 store behandlingsrum. Et af rummene er endda ekstra stort, så der er god mulighed for parmassage.

Massage tæt på København og Brønshøj

Herlev Thai Wellness ligger kun 12 km fra Københavns Centrum, og vi har rigtig gode parkeringsforhold, ligesom bussen holder lige ved døren.

Kom ud og besøg os – vi har åbent alle dage og mange søde piger.

Ring gerne på tlf. 50 38 30 79 for tidsbestilling – så ved du, at vi er klar til at give dig thai massage, fodmassage, kombimassage eller oliemassage, når du kommer.