Fodmassage i Herlev ved Brønshøj i København

Når du føler dig træt og anspændt er fodmassage en himmelsk behandling.

Forkæl dine fødder med en omgang fodmassage

De fleste løber så stærkt, at de glemmer at mærke efter, hvordan spændingerne sætter sig i fødderne og i benene. Med en omgang fodmassage kan du forkæle dine fødder; det er trods alt dem, der skal bære dig igennem livet.

Fodmassage er balsam for hele kroppen

Når vi hos Herlev Thai Wellness yder fodmassage, får du en himmelsk behandling for trætte fødder. Fodmassage er utroligt afslappende, måske den mest afslappende behandlingsform, du kan give dig selv eller andre.

Fodmassage kaldes også refleksologi, og tager udgangspunkt i, at alle vores nervezoner eller reflekspunkter bevæger sig fra det nederste af vores fødder til det øverste af vores hoved og møder alle vitale organer på vejen. Vi giver refleksologi – fodmassage – som trykterapi, således at alle kendte reaktionspunkter i foden tilføres en præcis mængde tryk i en bestemt periode. Når vi hos Herlev Thai Wellness påvirker disse punkter, påbegynder kroppen af sig selv en healing og normalisering, som du vil nyde.

Hvis du har besøgt Thailand, har du måske også fået fodmassage. Så ved du, hvor skønt det er. Fodmassage er fantastisk terapeutisk, det løsner op, genopretter balancen i kroppen, og du mærker lindring og utroligt velvære.

 

En skøn fodmassage hos Herlev Thai Wellness giver dig meget godt

  • Større bevægelsesfrihed, både i muskler og led
  • Forbedret blodcirkulation – så du skiller dig af med kroppens affaldsstoffer
  • Lindring af smerte, uro i benene, kramper
  • Stort velvære og afslapning i kroppen, også bagefter

Når vi laver fodmassage, oplever vi oftest, at kunderne også ønsker at kombinere fodmassage med en kropsmassage, typisk en skøn oliemassage. På den måde kommer ømme ben og ryggen også i fokus.

Det står dig helt frit for, om du ønsker en kombimassage eller udelukkende en fodmassage. Vi tør godt garantere, at du, uanset hvad du vælger, vil være meget tilfreds med vores behandling.

Efter behandlingen vil du nok føle dig træt og afslappet, fordi du har fået frigjort en masse affaldsstoffer og er blevet masseret dybdegående. Derfor tilbyder vi altid noget at drikke efter behandlingen.

Oplev skøn fodmassage hos Herlev Thai Wellness

Uanset om du leder efter skøn massage i Herlev, Brønshøj eller København, vil du hos Herlev Thai Wellness blive behandlet af meget dygtige og veltrænede massører.

Vi har søde og dygtige piger, som alle er klar til at give dig den bedste behandling med fodmassage eller kombimassage i hele 5 store behandlingsrum. Et af rummene er endda ekstra stort, så der er god mulighed for parmassage.

Fodmassage tæt på København og Brønshøj

Herlev Thai Wellness ligger kun 12 km fra Københavns Centrum, og vi har rigtig gode parkeringsforhold, ligesom bussen holder lige ved døren.

Kom ud og besøg os – vi har åbent alle dage og mange søde piger.

Ring gerne på tlf. 50 38 30 79 for tidsbestilling – så ved du, at vi er klar til at give dig fodmassage eller kombimassage, når du kommer.